Offerte Downloads Storing
}

Aardappel/Bollen/Uien bewaring

Voor de bewaring van aardappelen, bollen en uien levert Salco schuifdeuren. Salco schuifdeuren kennen een solide, duurzame constructie. Onderhoudsarm, licht te bedienen en gemaakt voor jaren zorgeloos gebruik. Zowel binnen als buiten te plaatsen, in tal van uitvoeringen met uitgebreide beglazingsmogelijkheden.

De juiste deur om aardappelen, bollen en uien te bewaren

De schuifdeur wordt geopend via een schuifsysteem en bespaart veel ruimte. Daarnaast gaat de deur gemakkelijk open dankzij het handige systeem en kan de schuifdeur goed worden afgesloten. De schuifdeuren van Salco zijn onderhoudsarm en in vrijwel iedere gewenste afmeting leverbaar. De schuifdeur heeft een optimale toegankelijkheid. Het is mogelijk om meerdere deuren naast elkaar te plaatsen en voor elkaar langs de schuiven. Hierdoor ontstaat er één grote, wegschuifbare wand, waardoor er snel en efficiënt in- en uitgeladen kan worden.

De juiste deur voor uw bedrijfsvoering en werkzaamheden

De schuifdeur kan volledig naar uw wensen worden aangepast, zodat deze perfect op uw bedrijfsvoering en werkzaamheden aansluit. Salco biedt een breed pakket aan deuren voor verschillende doelgroepen en toepassingen. De schuifdeuren zijn zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd leverbaar. De deuren kunnen zowel onder- als bovenrollend worden uitgevoerd.

Bekijk hier ons volledige aanbod aan bedrijfsdeuren. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31(0)228-564 200 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde projecten

Gerelateerde producten

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen