Offerte Downloads Storing
}

Koel- en vries opslag

Koel- en vrieshuizen beschikken over opslagruimtes die goed afgesloten moeten worden en koel moeten blijven. Salco levert diverse bedrijfsdeuren voor deze sector. Wij leveren (RVS) koeldeuren, vriesdeuren, geïsoleerde deuren en High Speed Freezer Doors (Airlock).

(RVS) koeldeuren voor koel- en vriesopslag

Salco koel-, vries- en bedrijfsdeuren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor de optie hand- of elektrisch bediend, horizontaal, verticaal of uitgevoerd als draaideur. Voor de toepassing in de voedselverwerkende industrie zijn speciale RVS-uitvoeringen leverbaar. De koeldeuren zijn leverbaar in zeer grote afmetingen. De deuren zijn naadloos en sluiten perfect af.

High Speed Freezer Doors (Airlock)

Horizontaal, verticaal, bestand tegen temperaturen van -40° C of in het kader van brandpreventie in een lage zuurstof omgeving; de High Speed Freezer Doors (Airlock) van Salco kenmerken zich door een grote verscheidenheid in uitvoering en toepassing en zijn gemakkelijk te integreren in het conveyorsysteem. De kern van de deur is gemaakt van isolatiemateriaal en sluit hermetisch af. Deze deur is toepasbaar in vriestemperaturen. Daarnaast zijn de High Speed Freezer Doors (Airlock) ook uitvoerbaar in RVS.

Bekijk hier ons aanbod aan koel- en vriesdeuren. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31(0)228-564 200 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde projecten

Gerelateerde producten

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen