Overheaddeuren

Salco overheaddeuren; voor elke situatie de beste oplossing en op maat gemaakt. Standaard 40mm dik maar ook leverbaar in een nog beter geïsoleerde 80mm dikke variant (koudebrugvrij)

Overheaddeur in uw bedrijfshal

Salco overheaddeuren kennen een brede toepassing in o.a. utiliteitsbouw, de agrarische sector, industriële panden maar ook in een 80mm dikke variant voor o.a. koelcellen. Deze versie is voorzien van een koudebrug onderbreking om condensvorming en energieverlies tot het minimum te beperken. Zeker met de huidige energiebesparende ontwikkelingen in de bouw, wordt dit type meer en meer toegepast in buitengevels voor een zo veel mogelijk energieneutraal resultaat.

Een deur die op rolletjes blijft lopen

Dankzij de grote verscheidenheid aan railsystemen zijn de overheaddeuren in nagenoeg elke bouwkundige situatie toepasbaar.  Middels verschillende uitvoeringen kunnen de deuren worden voorzien van (geïsoleerd) glas voor voldoende en zicht of lichtinval. Daarnaast kunnen zowel de 40 als de 80mm dikke deuren voorzien worden van een loopdeur met lage dorpel en is er uiteraard een ruime keuze uit standaard kleuren voor de buitenzijde van de deuren.  

Onze jarenlange ervaring met (op maat gemaakte) overheaddeuren maakt dat wij u van goed advies kunnen voorzien tegen de scherpste prijs!

Laat elk jaar uw deuren onderhouden en verklein hiermee de kans op storingen die gepaard gaan met verloren tijd en hoge kosten en voorkom risico’s op gebied van schade of letsel door achterstallig onderhoud. Een elektrisch bediende overheaddeur valt onder de machinerichtlijnen en dient jaarlijks te worden onderhouden en gekeurd!
Met een Salco Plus overeenkomst zorgen onze specialisten ervoor dat uw deuren veilig, duurzaam en betrouwbaar blijven functioneren. Lees hier meer over Salco Plus Onderhoudscontracten. 

 

Gerelateerde producten

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen