Offerte Downloads Storing
}

Utiliteitsbouw

Fabrieken en bedrijven waar producten worden vervaardigd vallen onder de utiliteitsbouw. De gebouwen die deze bedrijven gebruiken hebben een bepaald nut en kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Salco B.V. heeft voor al veel van dit soort panden de bedrijfsdeuren mogen leveren en installeren. Schuifdeuren en overheaddeuren zijn bij uitstek geschikt voor deze sector.

Schuifdeuren voor de utiliteitsbouw

De naam zegt het al: deze deur heeft een schuifsysteem, gaat gemakkelijk open en bespaart ruimte. De zorgvuldig afgewerkte deuren kunnen worden geleverd in diverse kleuren, verschillende coatings en structuren. Hierdoor kan de deur volledig naar de stijl van het pand worden aangepast. De schuifdeuren, geschikt voor bedrijfshallen, zijn leverbaar in diverse afmetingen. De deur is gemakkelijk te bedienen en er kan worden gekozen voor een hand- of elektrische bediening. De schuifdeuren zijn leverbaar als bouwpakket, maar kunnen ook door ons geïnstalleerd worden.

Overheaddeur in uw bedrijfshal

Salco overheaddeuren worden veel toegepast in bedrijfshallen. Maar kunnen bijvoorbeeld ook worden toepast bij een brandweerkazerne. Er is een speciale 80mm dikke uitvoering leverbaar voor toepassing in koelcellen (koudebrugvrij). De overheaddeur is vrijwel overal toepasbaar, dankzij de zeer grote verscheidenheid aan railsystemen. Het is mogelijk om de deur te voorzien van beglazing, dankzij de uitgebreide beglazingsmogelijkheden.

Bekijk hier ons aanbod aan bedrijfsdeuren. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31(0)228-564 200 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen