Offerte Downloads Storing
}

Voor de veeteelt levert Salco schuifdeuren en overheaddeuren. Bescherm uw apparatuur en machines achter de robuuste en stevige deuren van Salco. Daarnaast hebben wij diverse deuren voor de stallen waar dieren worden gehouden. Voor iedere tak van de veeteelt hebben wij de juiste deur.

Schuifdeuren voor de veeteelt

De schuifdeur wordt geopend via een schuifsysteem en bespaart veel ruimte. Daarnaast gaat de deur gemakkelijk open dankzij het handige systeem en kan de schuifdeur goed worden afgesloten. De schuifdeuren van Salco zijn onderhoudsarm en in vrijwel iedere gewenste afmeting leverbaar. De schuifdeur kan volledig naar uw wensen worden aangepast, zodat deze perfect op uw bedrijfsvoering en werkzaamheden aansluit. De schuifdeuren zijn zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd leverbaar.

Overheaddeur voor uw stal of bedrijfspand

Salco overheaddeuren worden veel toegepast in bedrijfshallen. Er is een speciale 80mm dikke uitvoering leverbaar voor toepassing in koelcellen (koudebrugvrij). De overheaddeur is vrijwel overal toepasbaar, dankzij de zeer grote verscheidenheid aan railsystemen. Het is mogelijk om de deur te voorzien van beglazing dankzij de uitgebreide beglazingsmogelijkheden.

Bekijk hier ons aanbod aan bedrijfsdeuren voor de veeteelt. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31(0)228-564 200 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen