Angebot Downloads Fehlfunktion
} }

Alles op rolletjes met een Salco Plus onderhoudsovereenkomst

SERVICE EN ONDERHOUD

 Ook na installatie van onze deuren kunt u op ons rekenen. Salco B.V. beschikt over een uitgebreide en efficiënte service afdeling met eigen monteur voor het verhelpen van storingen en/of schades. Maar ook voor het afsluiten van een Salco Plus onderhoudsovereenkomst of het maken van periodiek onderhoud kunt u bij onze service-afdeling terecht. Wij maken zoveel als mogelijk gebruik van originele Salco onderdelen die wij in onze servicebussen voorradig hebben. Mocht u onverhoopt (nog) geen Salco deur hebben: wij verrichten tevens het onderhoud aan de meeste andere merken overhead deuren en industriedeuren.

24 UURS SERVICE

Wij weten hoe belangrijks het is dat een deur blijft doen wat hij moet doen: soepel en probleemloos open en ook weer dicht gaan. Door allerlei oorzaken kan het voor komen dat dit niet het geval is. Daarom is het goed te weten dat onze service afdeling 24/24 uur 7 dagen per week bereikbaar is.

Tijdens kantooruren (07.00-1700 uur) zijn wij te bereiken op +31-(0)228-565990. Belt nu na kantooruren of in het weekend dan wordt u automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende servicemonteur.

Op werkdagen tijdens bovengenoemde kantooruren zijn we ook te bereiken op:  service@salco.nl

SALCO PLUS ONDERHOUDSOVEREENKOMST

Door onderhoud uit te stellen vergroot u de kans op problemen zoals storingen en slijtage. Dit brengt vaak hoge kosten met zich mee die door periodiek onderhoud voorkomen kunnen worden. Salco B.V. kan dit voor een scherp tarief per jaar/per deur voor u verzorgen.

Met een Salco Plus onderhoudsovereenkomst krijgen uw deuren een jaarlijkse controle- en onderhoudsbeurt, uitgevoerd door onze specialisten. Met Salco Plus geniet u onder andere van de volgende voordelen:

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op onderhoud@salco.nl , op telefoonnummer +31( 0) 228-565990 of op het contactformulier op onze site!

 

Bekijk hier de onderhoudsovereenkomst.

Salco Plus onderhoudscontracten

Können Sie es nicht finden?

Nicht gefunden was Sie suchen? Dann nehmen Sie Kontakt mit uns auf.

Rufen Sie +31 (0) 228-564 200 an oder füllen Sie das Kontaktformular aus.

Unverbindliches Angebot

Angebot anfordern