Offerte Downloads Storing
}

Open dag emissiearme melkveestal van Firma Rooker

Op zaterdag 2 juni 2018 is de open dag van de emissiearme melkveestal van Firma Rooker. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om de nieuwe duurzame melkveestal te komen bewonderen. Salco heeft deze prachtige stal voorzien van diverse deuren en kozijnen. Via aannemingsbedrijf De Jong Ursem kregen wij deze opdracht binnen, zij hebben de melkveestal voor Firma Rooker gebouwd.

Deuren in de emissiearme melkveestal

De nieuwe melkstal is uitgerust met allerlei technieken om ook in de toekomst te kunnen blijven verbeteren. De stal, sinds eind 2017 in gebruik, is ingericht voor 180 koeien en zeer ruim en licht opgezet. Salco heeft in de melkveelstal overheaddeuren geplaatst. Ook hebben wij de kozijnen daarbij geleverd. Een aantal van de overheaddeuren bevatten een loopdeur. Hierdoor kan er gemakkelijk naar binnen worden gestapt en hoeft niet de volledige overheaddeur open. De loopdeuren zijn voorzien van een speciaal codeslot en geavanceerde roosters.

Bent u benieuwd naar de emissiearme melkveestal van Firma Rooker en de deuren die Salco daarin heeft geplaatst? Op zaterdag 2 juni kunt u deze van 10.00 tot 16.00 uur bewonderen. Kom ook langs tijdens de open dag bij Firma Rooker aan de Schoolstraat 58 in Aartswoud. Tot dan!

 

Bekijk hier de officiële uitnodiging van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem.

 

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen