Offerte Downloads Storing
}

Salco introduceert nieuwe webshop

Op 12 december aanstaande introduceert Salco B.V. een nieuwe webshop voor het bestellen van serviceonderdelen voor onze deuren en overige onderdelen.

Hiermee wordt vormgegeven aan een langgekoesterde wens van onszelf maar vooral voor U als klant om direct online de juiste serviceonderdelen voor uw deur te bestellen. Helder en duidelijk, met het juiste artikelnummer, prijs en in de meeste gevallen een heldere afbeelding van het artikel. 24 Uur per dag!

De prijzen zoals vermeld op de webshop zijn onze “af fabriek” prijzen, met separaat de verzendkosten voor Nederland, Belgie, Duitsland, Engeland en Ierland. Desgewenst kunnen wij u direct offerte doen voor de eventuele verzendkosten voor zendingen over de gehele wereld.

In een later stadium zullen wij ook diverse handleidingen en inbouwschema's beschikbaar stellen zodat wij u ook op dit vlak optimaal kunnen bedienen. Ook is de webshop direct vanaf de start in zowel het Engels als het Duits beschikbaar.

Met de introductie van de webshop zet Salco B.V. de volgende stap in haar streven om een optimale en snelle service te kunnen bieden aan haar (internationale) klanten.

Ga hier naar onze webshop, daar kunt u zich aanmelden voor een inlogcode waarna u direct aan de slag kunt.

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen