Salco rondt nieuwe lijn CA-ULO (gasdichte koeldeuren) deuren af.

Medio 2019 heeft Salco de aftrap gegeven voor een compleet nieuwe lijn CA-ULO gasdichte koeldeuren in de vorm van de KHG-1815. Aanvang 2020 rondt Salco de introductie van de nieuwe lijn CA-ULO deuren af met de introductie van de KHG-1810, de “reguliere” 100mm variant en daarmee de hardloper in ons gamma.

Medio 2019 heeft Salco de aftrap gegeven voor een compleet nieuwe lijn CA-ULO gasdichte koeldeuren in de vorm van de KHG-1815.  Deze 150mm dikke deur was de eerste van de nieuwe serie deuren en speciaal in de markt gezet om aan de toenemende vraag van onze klanten te voldoen aan een gasdichte koeldeur met een nog hogere isolatiewaarde.

Aanvang 2020 rondt Salco de introductie van de nieuwe lijn CA-ULO deuren af met de introductie van de KHG-1810, de “reguliere” 100mm variant en daarmee de hardloper in ons gamma.

De belangrijkste voordelen van deze nieuwe deurenlijn zetten we hieronder uiteen:

  • De onderzijde van de deur is aangepast met een grotere radius. Hierdoor ontstaat een nog betere afdichting op de onderhoeken, het meest kritische punt van de deur. Tevens levert dit minder slijtage op en er is minder kracht benodigd voor openen en sluiten van de deur.
  • Door een aangepaste constructie is de interne gasdichtheid verder verbeterd op de hoeken van de deuren.
  • Het volume van de kitafdichting aan de binnenzijde is sterk toegenomen en wordt nu afgewerkt met een rubber profiel waardoor er minder kans is op beschadigingen en een nog betere waarborging op 100 % gasdichtheid.
  • Grotere koudebrugonderbreking in de omrandingsprofielen, dus betere isolatie.
  • Beide typen deuren zijn ook in kit (bouwpakket) vorm leverbaar en het assembleren van de kits is sterk vereenvoudigd. De deur hoeft bijvoorbeeld tijdens assemblage niet meer te worden gekeerd, dit bespaard veel tijd en zware arbeid.
  • Zowel in horizontale ALS verticale variant leverbaar.
  • Worden geleverd op het nieuwste model kozijn, voorzien van dichte achterzijde.
  • Tegen meerprijs nu ook met automatische knevels leverbaar (alleen verticaal schuivend).
  • Prijsniveau gelijk gebleven aan KHG-0810 (het voorgaande model)

Met deze nieuwe deurenlijn is Salco in staat om (voor verschillende toepassingen) de meest geavanceerde CA-ULO deur in de markt  aan te bieden met als uitgangspunt jarenlang gebruiksgemak t.b.v. de bewaring van diverse producten en sluitende zekerheid.