Status coronavirus Salco B.V.

Bij Salco hebben wij intern diverse maatregelen genomen om besmetting en/of verspreiding te voorkomen.

Ook bij Salco volgen we de ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus op de voet. Binnen de door de overheid gestelde richtlijnen en adviezen proberen we u zo goed mogelijk te helpen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten hebben hierbij de allerhoogste prioriteit. Bij Salco hebben wij intern diverse maatregelen genomen om besmetting en/of verspreiding te voorkomen.


Productie en levering

De productie en leveringen zullen gewoon doorgaan, tenzij anders vermeld. In dat geval zullen wij u tijdig op de hoogte brengen. Onze service en montagemonteurs blijven hun werk doen, maar zij zullen afstand houden van de personen waar zij werkzaam zijn en rekening houden met de situatie ter plaatse. Wel is besloten om geen monteurs naar het buitenland te sturen voor de periode tot 6 april aanstaande. Daarna zullen we de actuele situatie beoordelen en daar naar handelen.
 
Kantoor

De mensen bij ons op kantoor zijn vrijwel geheel aanwezig en waar dit  mogelijk is zal er thuis gewerkt worden. We zullen alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk te woord te staan, maar het kan zijn dat doorverbinden iets langer duurt dan u van ons gewend bent.

De maatregelen gelden zolang als dit past binnen de door de overheid gestelde richtlijnen. We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,

Salco B.V.