Offerte Downloads Storing
}

Technisch nieuws

Met dit nieuwsbericht houden we u op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen met betrekking tot onze bedrijfs-, (gasdichte) koel- en vriesdeuren.

Nieuw! De 150mm dikke gasdichte deur KHG-1815(V)

Om tegemoet te komen aan de vraag naar een gasdichte deur met een hogere isolatiewaarde worden momenteel de eerste 150mm dikke deuren geproduceerd. De R-waarde van de nieuwe KHG-1815(V) zal rond de 5,5 (m². K/W) komen te liggen. Tevens is de radius vergroot zodat het afdichtingsrubber zich beter vormt in de onderhoeken. Op dit moment is de deur uitsluitend compleet geassembleerd leverbaar, medio 2019 ook als bouwpakket. De 100mm dikke gasdichte deur KHG-0810(V) blijft hiernaast gewoon leverbaar.

Aanpassing ophanging en keerwiel bij verticale deuren

Per heden zijn onze verticale gasdichte-, koel- en vriesdeuren voorzien van een keerwiel aan de bovenzijde. Doordat de ophanging is verplaatst van de onder- naar de bovenzijde van de deur, wordt de deur voortaan aan de bovenzijde in plaats van aan de onderzijde opgetild. De kabel loopt hierdoor bovenlangs en niet langer tussen het blad en de zijgeleiding waardoor de gebruiksveiligheid van de deuren is verhoogd. Tevens is de slappe kabelbeveiliging naar boven verplaatst zodat deze beter is beschermd tegen vocht en vuil vanaf de vloer. Bij gasdichte deuren zijn de knevels bij de nieuwe uitvoering voortaan vrij toegankelijk. De maximale hoogte van de koppelbalk is door de aanpassing verlaagd naar 2 x daghoogte -1325mm. De lage positie is ongewijzigd.

Bovenzijde rail

 

Verstelbare houders zijgeleidingsrollen

Sinds kort worden onze verticale gasdichte-, koel- en vriesdeuren geleverd met verstelbare zijgeleidingsrollenhouders uitgevoerd in roestvast staal 304. Hierdoor zijn de deuren nauwkeurig naar de wand af te stellen. 

Productie ventilatieroosters stopt

Door de afnemende vraag en het verdwijnen van onze interne spuiterij is besloten te stoppen met de productie van aluminium ventilatieroosters. Nieuwe orders zullen dan ook per heden niet meer in behandeling genomen kunnen worden. 

Nieuwe lijn bedrijfs-, koel- en vriesdraaideuren

Op de internationale koeltechnische vakbeurs Chillventa die zal worden gehouden van 16 t/m 18 oktober 2018 in Nürnberg introduceert Salco een nieuwe lijn bedrijfs-, koel- en vriesdraaideuren. Tijdens de vakbeurs zullen onze nieuwe draaideuren voor het eerst te zien zijn. 

We vertellen u er graag alles over op onze stand 9-625!

Heeft u nog vragen over bovenstaand of andere vragen over onze deuren? U kunt ons bereiken via ons contactformulier, op 0228 - 564200 of via info@salco.nl

 

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen