Offerte Downloads Storing
}

Vacature Medewerker Procesverbetering, ICT & Automatisering

Vacature |Medewerker Procesverbetering, ICT & Automatisering | 40 uur | Zwaagdijk-Oost

Onze Salco bedrijfsdeur staat open

Salco breidt uit en is op zoek naar iemand die ons komt ondersteunen bij het optimaliseren van onze interne processen. En dat is nog niet alles, we zoeken ook iemand die ervoor zorgt dat al onze servers, desktops, laptops, printers en telefoons werken en blijven werken. Dus heb jij talent voor bedrijfskunde, inzicht in processen en ook nog eens affiniteit met ICT en automatisering? Dan ben jij misschien wel de veelzijdige persoon die wij zoeken. Lees verder om er achter te komen wat wij te bieden hebben en hoe deze allround functie van medewerker Procesverbetering, ICT en Automatisering bij Salco er uit ziet.

Wij bieden een 3 in 1 functie

Als collega Procesverbetering, ICT en Automatisering ligt het accent op het draaiende houden van onze totale automatisering. Je bent dagelijks bezig met het oplossen van vragen vanuit collega’s (gebruikers) op het gebied van ICT en Automatisering. Daarnaast willen wij graag dat jij meedenkt over verdere verbetering m.b.t. automatisering in onze bedrijven. Je bent daarom op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en denkt graag na over nieuwe toepassingen die ons productieproces en algehele efficiency kunnen verbeteren. Een andere taak is de verdere uitbouw van rapportage mogelijkheden vanuit ons ERP-pakket Je verzamelt en analyseert data en weet deze te vertalen naar up to date rapportages voor jouw collega’s. Meten is weten, wij sturen graag op cijfers. Vanuit ons ERP-pakket in combinatie met Excel sturen we onze productie aan. Je verzamelt en analyseert data en weet deze door te vertalen naar een optimale routing in onze productie. We vragen dus nogal wat van onze nieuwe collega.

Deze veelzijdige functie valt bij Salco onder de verantwoordelijkheid van de afdeling R&D en bestaat uit de volgende hoofdactiviteiten:

  • Verantwoordelijk voor de ICT en automatisering bij Salco.
  • Vanuit ERP en Excel Rapportages maken voor collega’s van office en productie.
  • LEAN denken en werken.
  • Volgen van trends en ontwikkelingen en het maken van analyses, rapportages en verbetervoorstellen.

Ben jij de allrounder die wij zoeken?

Jij weet het maximale uit onze processen te halen door jouw kennis van proces (-besturing) en automatisering. Je bent analytisch sterk en oplossingsgericht met een gezonde interesse in de boeiende techniek achter onze deuren. Jouw servicegerichte instelling maakt jou de perfecte kandidaat voor deze rol, want door jouw inzet en werk laat jij andere collega’s beter functioneren.

Verder heb jij:

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting van technische bedrijfskunde, logistiek of automatisering)
  • Je bent een ster in MS Excel of hebt het talent om dit snel eigen te maken.
  • Kennis van programmeertalen in het algemeen is een pré.
  • Dit geldt ook voor de beheersing van de Engelse taal.

Salco heeft jou heel wat te bieden

We bieden een jaarcontract en een goed salaris dat past bij het niveau van de kennis en kunde die jij meebrengt. Je hebt 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een pensioenopbouw via PME-Metalectro en een reiskostenvergoeding. In de toekomst zal een deel van de werkzaamheden bij onze andere vestiging in Emmeloord (Damm Deurentechniek) plaatsvinden op locatie (gemiddeld 2 dagen per week) waarbij voor passend vervoer zal worden gezorgd. Nog niet overtuigd? Wij zijn een echt West-Fries familiebedrijf met een open cultuur en hebben een actieve personeelsvereniging. Wij doen er alles aan om jou als onze nieuwe collega te blijven uitdagen, binnen Salco zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Kom binnen bij het team van Salco

Salco is een informeel, gezond en innovatief bedrijf met klanten over de hele wereld. Samen met 85 collega’s werken we vanuit 2 locaties in Zwaagdijk-Oost aan kwalitatief hoogstaande producten en leveren daardoor maatwerk aan onze klanten. Veel van onze personeelsleden hebben mooie carrière stappen in ons bedrijf kunnen maken waardoor onze kennis aan boord blijft en we onze mensen kunnen blijven boeien.

Heb je interesse in deze mooie functie? Stuur een mail met je cv en motivatie naar Salco B.V. t.a.v. J.J. Heddes, bedrijfsleider. Mailadres: j.heddes@salco.nl

Salco B.V. produceert een breed pakket aan deuren voor de industriële, agrarische en koeltechnische sector. Om welk type bedrijfsdeur het ook gaat, Salco B.V. biedt duurzame en pasklare oplossingen voor vrijwel elke denkbare toepassing. Salco B.V. ontwikkelt en produceert industriële deuren voor geconditioneerde bewaarplaatsen (zoals koel- en vriescellen en gasdichte (CA) opslag, geautomatiseerde conveyor systemen, utiliteitsbouw en Agrarische gebouwen (zoals veestallen, aardappelopslag en bollenteelt)

 

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen