Offerte Downloads Storing
}

Verlenging levensduur onderrail

Salco produceert al meer dan 40 jaar schuifdeuren voor de agrarische sector, waarbij de deuren zowel met een onder- als bovenrollend railsysteem geleverd kunnen worden. Bij het onderrollende systeem wordt de rail in het beton gestort zodat deze geen obstakel vormt voor werkverkeer. De huidige deuren worden geleverd met een verzinkte rail en kunststof wielen, maar tot een jaar of acht geleden werd een gelakt stalen rail met stalen rollen toegepast. Door een combinatie van het ophopen van vuil en mest in de onderrail en intensief verkeer van zware voertuigen zoals tractors, kan de rail na lange tijd dusdanig versleten zijn dat de deur niet meer naar behoren functioneert. Met de komst van de railverbeteraar is het niet langer nodig de rail te vervangen, maar kan er een soort ‘opzetstuk’ van verzinkt staal over de versleten rail geplaatst worden. In combinatie met het vervangen van de stalen wielen door een speciale kunststof uitvoering, loopt de deur weer soepel en kan weer jaren mee.  

De railverbeteraar is leverbaar in twee varianten. Indien de randen van de onderrail nog onbeschadigd 90 graden omhoog staan, wordt gekozen voor het type zonder randen. Indien de randen wel beschadigd zijn, wordt gekozen voor het type met opstaande randen. Na plaatsing kunnen deze worden aangegoten met een krimpvrije mortel.

Salco Railverbeteraar

Zelf de onderrail vervangen?

Uiteraard is de railverbeteraar ook ongemonteerd leverbaar inclusief uitgebreide handleiding voor juiste installatie.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de railverbeteraar, onderhoud aan uw deuren of algemene vragen kunt u contact opnemen via 0228 564 200 of uw vraag stellen via ons contactformulier.

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen