Offerte Downloads Storing
}

Vernieuwde DoorControl verhoogt gebruiksvriendelijkheid

Onlangs heeft Salco de DoorControl, het besturingselement van onze deuren, een fikse upgrade gegeven. Zo is het nu voorzien van een LCD-scherm dat eventuele storingen duidelijk uiteenzet.

Gebruiksvriendelijke deurbesturing

De nieuwe DoorControl wordt geleverd in twee verschillende types: een lichte en een zware variant. De zwaardere variant wordt gebruikt op de hoge en zware deuren (maatwerk). Voorheen was de DoorControl voorzien van een klein scherm, welke enkel storingscodes liet zien (bijv. J17). Het was voor gebruikers niet altijd direct duidelijk waar de storing nu precies zat. Het vernieuwde scherm laat niet meer de code J17 zien, maar toont direct dat er een storing is in bijvoorbeeld de motor.

Het oplossen van storingen is zodoende veel gebruiksvriendelijker geworden. In geval van telefonische ondersteuning kan direct doorgegeven worden waar het probleem zich bevindt. Monteurs kunnen zodoende meteen de juiste vervangingsmaterialen meenemen.

DoorControl verder uitgebreid

Daarnaast is de DoorControl nu voorzien van verschillende gebruikersniveaus: voor de klant, de monteur en Salco zelf. Verder is de DoorControl uitgebreid met een ingebouwde zender/ontvanger welke het mogelijk maakt om in de toekomst draadloze componenten aan te sluiten (is nog in ontwikkeling). Hierbij valt te denken aan aanrijdbeveiliging, trekschakelaars, stoplichten en drukknoppen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de vernieuwde DoorControl? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0228 564 200 of maak gebruik van ons contactformulier.

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen