79-stuks PKD-100 Deuren voor Fritolay – Turkije

Fritolay / Pepsi-Co is een opdrachtgever van Salco B.V. en bewaart een enorme hoeveelheid aan aardappelen in een bewaarloods. Deze aardappelen worden gebruikt voor de productie van onder meer Lays chips. De aardappelen moeten uiteraard wel goed bewaard blijven en daarom mocht Salco maar liefst 79 PKD-100 deuren voor de bewaarloods van Fritolay leveren.

Fritolay

Geïsoleerde koeldeuren

Fritolay is een enorme aardappel bewaarloods aan het bouwen in opdracht van Pepsi-Co in Manisa Turkije. Voor deze loods heeft Fritolay Salco B.V. de opdracht gegeven om de geïsoleerde koeldeuren te leveren. Het gaat hierbij om 79 PKD-100 geïsoleerde koeldeuren. De deuren hebben een breedte van gemiddeld 4000 mm en hoogtes tussen de 8000 en 8500 mm. Eens per vijf PKD deuren wordt er een loopdeur geplaatst.

Het deurblad van de PKD deur is opgebouwd uit stalen sandwichpanelen met een kern van 100 mm polyurethaan en een geanodiseerd aluminium omrandingsprofiel. De deuren sluiten goed af, dankzij de rondom afdichting middels dubbele rubber profielen. De PKD deuren bieden een optimale toegankelijkheid. Doordat er meerdere deuren naast elkaar zijn geplaatst kunnen deze voor elkaar langs schuiven. Hierdoor ontstaat er één grote wegschuifbare wand, waardoor er gemakkelijk, snel en efficiënt in- en uitgeladen kan worden. De PKD deuren zijn leverbaar in grote afmetingen en kunnen zowel onder- als boven rollend worden uitgevoerd.

Ingemeten en verscheept

Salco heeft ter plaatse in Turkije alles opgemeten en gecontroleerd op bouwkundige voorzieningen. Alle deuren zijn vervolgens in bouwpakketvorm naar Turkije verscheept en daar lokaal afgemonteerd en in het werk gehangen. Hieronder vindt u foto’s van het bouwproces. Zo is er een staalconstructie te zien en de recent ingehangen deuren, nog compleet met beschermfolie.

Wilt u meer weten over dit project in Turkije of over PKD deuren?

Neem dan contact met ons op via 0228 – 564 200 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Gebruikte producten