Emissiearme melkveestal Firma Rooker – Aartswoud

Via aannemingsbedrijf De Jong Ursem kreeg Salco de opdracht voor de stal van Firma Rooker uit Aartswoud binnen. Het ging hierbij om een emissiearme melkveestal die moest worden voorzien van deuren. 

De juiste bedrijfsdeuren voor iedere sector

De Jong Ursem heeft de emissiearme ligbox stal voor Rundvee gebouwd. Aan Salco was het de taak om de stal te voorzien van diverse deuren en kozijnen.

Deuren voor de stallenbouw

De stal van 57 x 38 meter wordt gebruikt voor het melken van het vee en om plaats te bieden aan ongeveer 180 stuks melkvee. Salco heeft al voor vele stallen deuren geleverd en geplaatst. Voor de melkveestal van Firma Rooker heeft Salco overheaddeuren en loopdeuren geplaatst. Daarbij hebben wij ook de kozijnen geleverd. Overheaddeuren zijn zeer geschikt voor de stallenbouw. Deze deuren zijn vrijwel overal toepasbaar dankzij de zeer grote verscheidenheid aan railsystemen. Een aantal deuren bevatten een loopdeur. Hierdoor kan er gemakkelijk naar binnen worden gestapt en hoeft niet de volledige overheaddeur open. De loopdeuren zijn voorzien van een speciaal codeslot en geavanceerde roosters.

Overheaddeuren voor in de veestal

De overheaddeuren zijn voorzien van een speciale behandeling. Daardoor zijn de deuren bestand tegen een vochtig en agressief milieu. De overheaddeuren kunnen daardoor bijvoorbeeld tegen ammoniakdampen en zijn ongevoelig voor roest. Hierdoor zijn de overheaddeuren zeer geschikt voor veestallen, zoals die van Firma Rooker. Naast de overheaddeuren en loopdeuren, heeft Salco ook de kozijnen voor de veestal geleverd en geplaatst. Hierdoor vormt het een mooi geheel en past het perfect in de nieuwe stal.

Wilt u meer weten over dit project, de overheaddeuren met loopdeur of deuren voor veestallen?

Neem dan contact met ons op via 0228 564 200 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Gebruikte producten