Offerte Downloads Storing

"De Salco deuren beschermen onze knoflook tegen invloeden van buitenaf"

Lees verder
}

Salco deuren bij Biesheuvel

Biesheuvel in Slootdorp is een van de drie grootste knoflooktelers in Nederland. Al sinds 1986 teelt de familie Biesheuvel verse, Noord-Hollandse knoflook. Het enorme werkterrein bestaat uit 50 hectare knoflook dat geschikt is voor consumptie en vermeerdering. Op dit grote terrein zijn verschillende Salco deuren te vinden!

Per hectare wordt er doorgaans 13 ton aan knoflook geteeld. De oogst begint halverwege juni waarna de geoogste knoflook 6 weken in de koeling gaat. Na deze periode wordt de knoflook verplaatst naar de CA cel met een temperatuur van rond de 1 graden Celsius. Pas in december wordt de oogst verwerkt.

Om de knoflook goed te kunnen beschermen tegen invloeden van buitenaf en de oogst vervolgens koud te houden in de koelcel heeft Biesheuvel gekozen voor Salco deuren. Bij Biesheuvel vind je veel verschillende Salco deuren terug: Biesheuvel beschikt namelijk over alle type deuren die wij aanbieden. Vriesdeuren, gasdeuren, koeldeuren, spg en overheaddeuren; je vindt ze er allemaal!

Showcase

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen