Offerte Downloads Storing
} }

Voor het transporteren van onze, doorgaans forse, deuren heeft Salco de beschikking over een eigen vrachtwagen die is uitgerust met een kraan van maar liefst 19 meter. Geen overbodige luxe, want met deze vrachtwagen kunnen, binnen de permanente breedtevergunning, deuren met een maximale hoogte of breedte van 5 meter uit één stuk, schuin worden vervoerd.

Export

Speciaal voor de export levert Salco (grote) koel-, vries- en gasdichte deuren als bouwpakket. Volledig op maat gemaakt, inclusief of exclusief panelen voor het deurblad. Naast het transportvoordeel biedt het leveren van deuren als bouwpakket ook een prijsvoordeel. Niet onbelangrijk voor landen waar de kosten voor arbeid vele malen lager liggen dan in Nederland.

Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring en kennis opgedaan met betrekking tot het wereldwijd transporteren van deuren. Onze logistieke medewerkers zijn dan ook specialisten in het laden van vrachtwagens en containers. Of het nu gaat om het verpakken van deuren in houten kisten voor luchtvracht, het opmaken van de benodigde exportdocumenten of speciaal transport, Salco regelt het.

Niet alleen onze deuren gaan de hele wereld over, ook onze monteurs stappen in het vliegtuig voor het begeleiden of monteren van een compleet project.

Transport

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen