Offerte Downloads Storing
} }

Service en onderhoud 24/7

Ook na installatie van onze deuren kunt u op ons rekenen. Salco B.V. beschikt over een uitgebreide en efficiënte serviceafdeling met eigen monteurs voor het verhelpen van storingen en/of schades. Maar ook voor het afsluiten van een Salco Plus onderhoudsovereenkomst kunt u bij onze serviceafdeling terecht. Wij maken zoveel als mogelijk gebruik van originele Salco onderdelen die wij in onze servicebussen voorradig hebben. Mocht u onverhoopt (nog) geen Salco deur hebben: wij verrichten tevens het onderhoud aan de meeste andere merken overhead deuren en industriedeuren.

Zie ook: Salco Plus onderhoudscontracten

24/7 Service

Wij weten hoe belangrijk het is dat een deur blijft doen wat hij moet doen: soepel en probleemloos open en ook weer dicht gaan. Door allerlei oorzaken kan het voor komen dat dit niet het geval is. Daarom is het goed te weten dat onze serviceafdeling 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar is.

Mocht u desondanks nog vragen hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren  (07.00 – 17.00 uur) bellen op +31(0)228-565990 of mailen naar service@salco.nl. Belt u na kantooruren of tijdens het weekend dan wordt u automatsich doorgeschakeld naar de dienstdoende servicemonteur.

 

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen