Webshop

Op de webshop van Salco B.V. kunt u van ieder door ons geleverde deur de serviceonderdelen bestellen. Serviceonderdelen zijn de slijtagegevoelige delen of onderdelen die bij intensief gebruik kapot kunnen gaan of beschadigd kunnen raken.

Op onze webshop ziet u verschillende categorieën waarop u kunt zoeken. Ieder onderdeel is voorzien van onderdeelnummer, afbeelding en prijs.

Tevens is op de webshop een aparte categorie aangemaakt waarin we handleidingen en montagehandleidingen beschikbaar stellen.

Daarnaast hebben we de tarieven voor het verzenden van de artikelen vermeld, voor zowel binnen als buitenlandse verzendingen.

Maandactie

Salco heeft maandelijks een nieuwe actie. Op de webshop staat een categorie “maandactie”. Hier kunt u de code vinden die voor deze maand beschikbaar is. Met het gebruik van deze code wordt de korting geactiveerd en op de eindfactuur doorgevoerd. Klik op de afbeelding om te zien welke acties er deze maand zijn.

U kunt de webshop bezoeken op: webshop.salco.nlVoor inloggegevens van de webshop kunt u een mail sturen naar webshop@salco.nl

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen