Webshop

Voor onze zakelijke en potentiële klanten hebben wij een webshop. Deze kunt u bezoeken via: webshop.salco.nl. Om toegang te krijgen tot de webshop heeft u inloggegevens nodig. Deze kunt u opvragen via: webshop@salco.nl.

Salco Webshop

Op de webshop vindt u:

  • Serviceonderdelen: dit zijn onderdelen die slijtgevoel zijn of onderdelen die bij intensief gebruik kapot kunnen gaan of beschadigd kunnen raken. Voor iedere deur die door ons is geleverd kunt u serviceonderdelen bestellen via de webshop.
  • Handleidingen en montagehandleidingen.

De webshop heeft diverse categorieën waarop u kunt zoeken. Ieder onderdeel is voorzien van onderdeelnummer, afbeelding en prijs. Ook de verzendkosten voor zowel binnen- als buitenland worden erbij vermeld.

Maandactie

In de categorie maandactie vindt u iedere maand een nieuwe actie van Salco. U kunt in deze categorie een code vinden die voor deze maand beschikbaar is. Gebruik de code om de korting te activeren. Deze korting zal van het eindfactuur afgaan.

Voor meer informatie over de webshop of het aanvragen van inloggegevens kunt u mailen naar webshop@salco.nl. Klik hier om de webshop te bezoeken.

Kunt u het niet vinden?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31(0)228-564 200 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen